Forever Hand Sanitizer


Aloe Vera - Ingrijire personala
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Forever Hand Sanitizer


Forever Hand Sanitizer - Cod 355

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Forever Hand Sanitizer

Forever Hand SanitizerForever Hand Sanitizer. Doriti în orice clipa sa aparati cât mai bine sanatatea voastra si a familiei voastre, însa, nu trebuie sa uitati ca dusmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i puteti vedea.
Sunteti o familie extrem de activa, gata oricând sa stabileasca o multime de contacte... cu multa lume, însa… si cu o multitudine de microbi!
Forever Hand Sanitizer™ cu Aloe vera si miere de albine este special conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi.
Acest produs contine gel stabilizat de Aloe vera cu efect calmant si miere de albine cu efect hidratant pentru a curata, dezinfecta, catifela si hidrata pielea. Ca sa nu mai vorbim despre mirosul sau placut de lamâie si lavanda, care este de-a dreptul încântator!
Flaconul contine circa 60 ml de produs si are o forma ideala, pentru a-l putea avea la îndemâna, oriunde si oricând!
Hai sa spunem lucrurilor pe nume! Fiind atât de activi, nu prea aveti cum sa evitati potentiale contacte microbiene, însa oricine poate scapa rapid si sigur de microbi prin folosirea Forever Hand Sanitizer™.
Fiti linis,titi de-acum, o sticluta mica va scapa de toate aceste griji!
Folositi Forever Had Sanitizer™ si totul va fi bine!.

Contine:

- 60 ml

Mod de folosire:

- Se va folosi pentru hidratarea si curatarea mainilor.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte cheie: Produse aloe vera, aloe vera produse, produse Forever, produse FLP, produse naturale, gel aloe vera stabilizat flp aloe vera produse, produsele forever living, cosmetice forever, produse cosmetice
Aloe vera,Produse aloe vera FLP,Produse FLP,Gel Aloe vera FLP,Afacere MLM,Produse Forever,Produse naturale,Produse naturale aloe vera,Forever Living,Produse naturiste aloe vera,Hand sanitizer aloe vera,Forever Hand Sanitizer,Produse flp aloe vera Forever Living,produse aloe vera,Aloe Vera Gel,Flp aloe vera
Produse aloe vera