Aloe Heat Lotion


Ingrijirea corpului cu aloe vera
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Heat Lotion Forever- Produse Aloe Vera Forever Living Products

Aloe Vera - Forever Aloe VeraSunt interesat de Aloe Heat Lotion


Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion


Aloe Heat Lotion Forever - Cod 064

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraSunt interesat de Aloe Heat Lotion


Aloe Heat Lotion Forever- produs reprezentativ al companiei si extrem de apreciat, Aloe Heat Lotion este ideal pentru combaterea durerilor de orice fel ale sistemului osos, durerilor articulare, musculare, etc... Stim cu totii ce inseamna oboseala musculara sau ce dureri simtim la finele unei zile lungi de munca, plina de activitati obositoare... Entorsa? Intindere?

Nu inainte de a avea la indemana un tub de Aloe Heat Lotion!
Aceasta emulsie cu efect emolient confine agenti de incalzire locala, fapt care o transforma in produsul ideal de masaj in cazul oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion poseda pH echilibrat si actiune lubrefianta, fiind special realizata pentru masaj relaxant. Capacitatea de penetrare in profunzime a gelului stabilizat de Aloe Vera va contribui la indepartarea rapida a durerii aparute ca urmare a tensiunilor, stresului, practicarii exercitiilor fizice sau a eforturilor fizice mari.

Ingrediente:

- Gel stabilizat de Aloe Vera, apa demineralizata, mentol, ulei de eucalipt, ulei din miez de sambure de caise, lanolina, alantoina, acid ascorbic(Vitamina C), metilparaben.

CONTINUT
- 118 ml
MOD DE UTILIZARE
- Se aplica o cantitate suficienta de produs si se maseaza locul dureros pana la completa sa absorbtie in piele

Pret consumator: 16.74 Euro (TVA inclus)

Pret Redus: 14.24 Euro (TVA inclus)

Cumpara la PRETUL REDUS. De ce sa cumperi la PRETUL DE CONSUMATOR cand poti FOARTE SIMPLU sa cumperi la PRETUL REDUS??? Fa o comanda de minim 50 Euro + TVA (62 Euro inclusiv TVA) si automat cumperi la PRETUL REDUS beneficiind de reducerea de 15%. Si in plus, poti incepe imediat sa-ti dezvolti propria afacere cu produse Forever Living Products.

FII CONSUMATOR INTELIGENT - AFLA CUM POTI INTRA IN POSESIA PRODUSELOR LA PRETURILE REDUSE - APASA AICI

 
Produsele Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici: - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products NU au efecte secundare - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Produsul de baza al comaniei Forever Living Products este Aloe Vera Gel care are la baza gelul stabilizat de aloe vera - Majoritatea produselor Forever Living Products au la baza aloe vera - Forever Living Products este lider mondial in aloe vera - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products NU creeaza dependenta - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products au o valabilitate de 4 ani - Aceste produse din aloe vera de la Forever Living Products sunt Avizate de Ministerul Sanatatii din Romania. Categoriile principale de produse sunt urmatoarele: bauturi nutritive pe baza de aloe vera, produse Forever Living Products sub forma suplimentelor nutritive, produse Forever Living Products apicole, produse Forever Living Products pentru ingrijirea pielii, produse Forever Living Products pentru controlul greutatii corporale, produse Forever Living Products cosmetice care au la baza tot aloe vera.
Aloe vera,Produse aloe vera Forever,Produse Forever,Gel Aloe vera Forever,Afacere MLM,Aloe Vera Gel,aloe vera,Aloe Berry Nectar,Aloe Heat Lotion,Gel Forever,Produse Forever Living,comenzi flp,Forever Aloe Vera,comenzi,Produse Forever Aloe Vera,Informatii aloe vera,Produse ingrijirea sanatatii,comenzi forever,Aloe Produse,Sanatate cu aloe vera,Oportunitate afacere,Gelul aloe vera Forever,comenzi aloe vera